17-12-08

kerstsfeer

Stilletjesaan komt de kerstsfeer het huis binnengeslopen. De lichtjes zie je uit vele huizen naar buiten schijnen, de bomen zie je her en der opduiken en mensen zie je langs straat met cadeautjes rondlopen.

Zo is het bij ons niet anders.... Alleen... Die lichtjes zijn maar een kleine 2 meter draad met lichtjes en de kerstboom is een dwergje van formaat.... De cadeautjes zijn allemaal dingetjes om gewoon te tonen aan de ontvanger 'ik geef om jou'. Een gebaar, een moment om eens te tonen dat jij ook in mijn gedachten speelt...

Naast de lichtjes, boom en pakjes staan ook steevast enkele kaarsjes te branden. Voor mensen die het met ons niet meer kunnen vieren. Mensen die onze wereld verlieten en waar wij zonder hen achterblijven. Ook aan hen denken wij....

Hier enkele sfeerbeeldjes....

Herschaalde kopie van 100_0048

Dit is ons kersthoekje. Al sinds november kopen we hier en daar cadeautjes, zo hoeven we niet gestressd op 1 dag voor iedereen iets te vinden.

 

Herschaalde kopie van 100_0049

Hier zie je de kaarsjes beter. Die branden vaak.

 

 

Zozo, hoe zit het bij jullie voor de kerstdagen???

 

Dikke kus
Elsjeuh

10:45 Gepost door Elsjeuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: kerst, tradities, goeiedag |  Facebook |

Commentaren

Dag Elsjeuh Even geleden hé, maar je weet het natuurlijk wel van mijn gecrashte pc en de internetperikelen. Maar mij de supertrage pc van Mike heb ik me toch voorgenomen om op blogbezoek te gaan. En nee, de kerstsfeer is hier nog niet te zien omdat ik nog altijd met geen goed gevoel zit over mijn mama!
De ene keer is het goed en de andere keer weer stukken minder. Ik heb haar nu 14 dagen niet gezien omdat ik haar niet wou aansteken met de griep maar morgen ga ik terug op bezoek. Ik vind het zo moeilijk allemaal. Je ziet mij nog wel verschijnen Elsjeuh als mijn pc gereapareerd is!
Liefs

Gepost door: Veerle | 17-12-08

al die cadeautjes!!!

Gepost door: matthias | 19-12-08

De commentaren zijn gesloten.