27-05-09

Culinair orgasme

Culinair orgasme

...

Zo noemen wij een gerecht, als het écht, écht lekker is... Hilarische taferelen, komen soms boven bij ons. Als enkele tafelgasten lekker zitten te smikkelen en dan plots vol "contentement" de chef des huizes uitroept: mmmmmmmmmmmmmm, dàs pas een culinair orgasme.

 

Mensen denken steeds opnieuw dat je om lekker te koken, echt speciale dingen nodig hebt en een sublieme techniek moet hebben. Sla dat vooroordeel maar uit je gedachten. Want zelfs een simpele wok: snijden van groentjes (of zelfs een voorwassen, voorbereide, voorgesnden mix van groentjes) en snijden van vlees en je hebt al een lekkere maaltijd op tafel getoverd.

 

Maar natuurlijk zijn er ook van die dagen die net dat tikkeltje meer verdienen.... Waarop je je familie of kinderen wilt verrassen, momenten waar je je geliefde wilt imponeren... En dan zit je met je handen in het haar.... Wàt maak ik in godsnaam klaar?????

 

Daar hebben 3 sterrenchefs iets op gevonden: MNU: een box die je kunt kopen, 80% van het werk is al gedaan, je hoeft alleen (een flinke) duit te betalen en kunt gaan stoefen aan tafel!


Gisteren stelden de chefs hun culinaire box voor aan de pers. Hier kun je hun ganse concept bekijken... Surf er maar eens naar toe!

 

 

box

 

Je kunt de boxen wel pas vanaf oktober bestellen, voor de feestdagen. Maar geen paniek: Je mag me alvast gerust uitnodigen, dan schuif ik wel zonder morren aan jou tafel mee! ;-)

 

 

DIkke kus

 

Elsjeuh

 

Commentaren

Orgasmes... culinair... ja ja... Gebakken patatjes met spruiten, wat mosterd en een stukje hamburger kan daar ook borg voor staan. Inderdaad simpele bereidingen kunnen ook voor een waarachtig aangenaam eetplezier zorgen.

En ja, bij speciale gelegenheden, of gewoon zomaar een keer, mag het best iets specialer zijn. Maar die mnu-box is niks voor mij!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 27-05-09

hihihi Geef mij maar de keuken van de 'Comme chez Nous'!
vééééééééél beter dan die box en vooral ook vééééééééééél beter voor de portemonnee!
dikke zoen!

Gepost door: suikerbossie | 28-05-09

*** Ik vraag geen exclusieve dingen.Gewone keuken is voldoende voor mij..
Heel fijne donderdagavond nog
Groetjes

Gepost door: Illness | 28-05-09

elsje, je mag die box hebben hoor,dat wordt toch opgewarmde boel.Voor die prijs kun je al een ferme bbq geven!!Want de namen van die mannen stillen je honger neit!!

Gepost door: magda | 28-05-09

Ik vind het alleen een beetje spijtig dat het lijkt alsof het een uniek concept is...
Ik had namelijk al zoiets gezien meer dan een jaar geleden : Fox in a Box... Maar dan niet zo exclusief en niet van de 'Grote Namen'

Maar het is wel helemaal mee met de tijd he... Weinig doen en toch grote luxe :D
Ik wil het in ieder geval wel al lang eens proberen :D

Gepost door: KtjeFloke | 29-05-09

De commentaren zijn gesloten.