09-09-09

Goed nieuws!

Ik moet nog helemaal terug in het blogritme geraken, vandaar de onregelmatigheid waarmee de postjes verschijnen (dat is dus géén goed nieuws!)

Het goede nieuws is, dat mijn toekomst vorm krijgt! Ik kreeg maandag het rapport van mijn herexamens.

Vol stress, al wekenlang last van allerlei kwaaltjes, stress, spanning, depri, moeverdriet, onzekerheid, ....

Twas niet meer te houden, tot de climax, maandagmorgen om 8u30 stond ik het lokaal om mijn punten op te halen, al het lokaal goed in me opgenomen, nog eens goed op school rondgekeken en erop gelet met wie ik daar eigenlijk allemaal stond. Allemaal herinneringen aan het memoriseren, want m'n moed was me zò diep gezonken dat ik dacht dat het einde van m'n studies was aangebroken. Ik zou 3 jaar gestudeerd hebben, om uiteindelijk geen diploma in handen te hebben.

Ik krijg m'n mapje in handen, en raad eens, (je weet het wellicht al, aan de toon van m'n postje) Ik ben erdoor!!!!!!!!!!!!!!! Eén vak dat ik al voor de 3de (!) keer opnieuw deed, zou alles bepalen. Als ik erdoor was, mocht ik verder studeren, als ik gebuisd was, betekende dat het definitieve einde van mijn studies in de voedings-en dieetkune! 

Ik ben er dus DOOR!!!!!!!!!!!! Ik haalde 11 op 20, niet om over naar huis te schrijven, maar geloof me, de trots die ik op dat moment voelde, is onbeschrijfelijk!! ZALIG, m'n droom komt dichterbij, JIPPIE!

ddaaa

Maar het verhaal gaat verder. Het bewuste vak, waarover ik hierboven spreek, viel in het begin van mijn examenperiode. Ikzelf vond dat het slecht was gegaan en de leerkracht repte ook met geen woord of ik nu erdoor zou zijn of niet. En ik ben maar een studentje, die zich snel laat gaan, die snel in de put zit. En ook dat gebeurde, deze examenperiode. Ik zat enorm in de put, en kon het niet opbrengen om met volle moed te studeren. Met als gevolg dat ik dacht dat ik voor alle andere examens gebuisd zou zijn. Ook die vrees is niet uitgekomen: ik heb 4 van de 6 examens tot een héél goed eind gebracht! (JOEPIE)

En het laatste wat me overkwam. De laatste donderdag van de meest-ugly-helse-stress-onnoembaar-onaangename examenperiode, kreeg ik telefoon van school! PANIEK! Zouden ze me bellen, omdat ik gebuisd ben voor m'n eerste examen?

NEE, ook dat was niet zo! Ik had een examen niet afgelegd, welk ik wel had moeten afleggen, volgens een nieuwe regel in het examenregelment. Een fout van school, want ik had me ingeschreven voor m'n herexamens, maar niemand heeft er ooit op gelet dat ik voor dat éne examen NIET had ingeschreven.

De school bood me de kans aan om het examen komende maandag in te halen... 3 dagen, nog de vrijdag ook een examen, en ik zou een van de dikkere cursussen in 3 dagen moeten studeren! HELP! Maar eum... ook dat is gelukt! Met een mégadepri gevoel zat ik onverwacht nog een weekend langer te blokken voor m'n examens... Maar nu ben ik trots, want het is gelukt!

(noot: dat examen van de vrijdag was een drama!)

 

DUs ja, nu ben ik trots dat ik nog altijd kan zeggen dat ik STUDEER!!!!! 

doorzetten

 

Ik ga nu over naar mijn laatste jaar, en wat ik zal kunnen zeggen, is dat mijn studieperiode niet zonder boe of ba is verlopen, maar ik kan trots zeggen dat ik BLIJF DOORZETTEN!!!

 

Dikke kus

 

Elsjeuh

10:21 Gepost door Elsjeuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: verhaal, school, gevoelens, examen, rapport, punten, goeidag, elsjeuh |  Facebook |

Commentaren

hallo Elsjeuh van harte proficiat hoor!!
en succes in het komende studiejaar !!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 10-09-09

Van harte gefeliciteerd maar ik heb nog een grotere climax..ééntje op leven of dood...Voor verdere info verwijs ik U graag naar mijn blog

Fijne vrijdag en veel succes komende studiejaar

Gepost door: pcuser1961 | 11-09-09

Proficiat! Ik wist dat je het kon meid! Ik had alle vertrouwen in jou kunnen! en wanneer je eindelijk dat papiertje in je handen krijgt op het einde van de rit, dan zal het er allemaal niet meer toe doen of je nu een examen 1 keer, 2 keer of 3 keer opnieuw hebt moeten doen!
Dikke zoen,
Renate

Gepost door: Renate | 16-09-09

o elsje Ik vergat om je hier ook even proficiat te komen wensen!
En nu naar de eindstreep hé!!!liefs

Gepost door: magda | 18-09-09

Nog altijd aan het netloggen ? Hahaha

Fijne woensdag

Gepost door: pcuser1961 | 23-09-09

Waw! Wat een geluk! Proficiat!

Gepost door: Elenore | 08-10-09

De commentaren zijn gesloten.