29-01-10

back in town

Een blogpauze, zo kun je het wel noemen!

Gebrek aan tijd, moed en inspiratie brachten me er niet toe om te bloggen, toch mis ik het, daarom kom ik jullie terug vergezellen!

Ik wil m'n blogje weer een waardig stekje op het web geven. Een trage inloop, en dan vliegen we er weer in!

Laatste tijd was druk gevuld met afleggen van examens, waarvan ik nu, nog geen half uur geleden het laatset aflegde!

Een periode van stress is weer afgesloten en ik kan me weer concentreren op leuke dingen!

In de blok en de examens blijft heel wat werk liggen, kuisen is minder. Een snel toerke met de stofzuiger in de hand, dat komt er wel van, dan wel omdat het verschillende doelen heeft! Enerzijds ben ik dan even met m'n neus uit de boeken, ontspaning dus! Verder zit ik dan niet meer gewoon op m'n stoel, dus lichaamsbeweging! En intusssen is de vuiligheid weg, dus alles is weer proper!

stofzuigen!

Wat de blok met een mens doet, is onvoorstelbaar! Plots is alles multifunctioneel, en zijn de kleinste dingen de grootste deugden!

 Zo hoop ik dat jullie snel terug de weg vinden naar mijn stekje op het web, ik probeer jullie weer te verrassen met verhalen, receptjes en meer!

aardbei

ps: multifunctioneel fotoo'tje hé: ik verwelkom jullie terug met een lach op het gezicht en toon daarbij mijn grootste bezigheid: gezonheid, evenwichtige voeding, ...

Dikke kus

Elsjeuh

11:12 Gepost door Elsjeuh in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: examens, school, huishouden, back, elsjeuh |  Facebook |

Commentaren

blogpauze Hihi, de meeste mensen hebben precies een blogpauze genomen... De mijne is nog steeds niet over. Ik heb nog geen nood gevonden om weer te bloggen, maar misschien komt het nog terug... (ooit).

dikke kus en tot morgen!

Gepost door: Renate | 25-02-10

De commentaren zijn gesloten.